Ett och ett halvt år med BICOM

Nu var det väldigt länge sedan jag skrev något om hur det gått för mig med eksemet och behandling via BICOM.
 
Så här drygt två år senare efter eksemutbrottet så är det ca 5% kvar av eksemet. Främst på händerna men det kan även ibland dyker upp i ansiktet och på halsen men det är INGET jämför med hur det var! Och oftast försvinner det på under en vecka. Oftast dyker det upp när det är något annat som belastar och irriterar immunförsvaret. 
 
Som jag tidigare berättat så kände jag skillnad direkt efter första behandlingen med BICOM. Och drygt tre månader senare var merparten av eksemet så gott som borta. Vilket är helt fantastiskt och något jag aldrig hade vågat hoppats på! 
 
Till en början när jag gick på behandling var det främst svartmögel, citronsyra, mjölkprotein och gluten som behandlades samt mycket rening av utrensningsorganen då dessa var blockerade och överbelastade vilket gjorde att de inte längre kunde föra ut avfallet. Att lever, tarmar, njure och mjälte fungerar är oerhört viktigt för att kroppen ska kunna göra sig av med diverse avfall som bildas i kroppen!
 
Idag fungerar mina organ samt mage väldigt bra och jag kan äta vad jag vill och känner för men undviker ändå gluten, mjölkprodukter samt vitt socker då jag själv inte tror på att det är bra för kroppen. När eksemet var som allra värst, precis innan jag kom i kontakt med Markus hade jag börjat utveckla en histaminkänslighet. Främst starka kryddor såsom ingefära och curry reagerade jag på. Under en period åt jag Daosin vilket är enzymer för att bryta ner histaminet vilket hjälpte väldigt bra! Men i takt med att kroppen återfick balans så behövde jag inte längre dessa enzymer utan kan idag bryta ner histaminet igen. 
 
Bilden är från april 2015 då utbrottet tog fart ordentligt
 
Nytagen bild på hur jag ser ut idag, er än två år senare.
 
Jag har fortsatt att gå på behandling med BICOM trots att mitt eksem inte påverkar mig nämnvärt. Jag har fått otroligt bra hjälp med andra symtom och problem, både fysiskt men också känslomässigt och hormonellt. Något vi inte får glömma är att kroppen är en helhet, allt hänger ihop och påverkar varandra. Så det är inte konstigt alls om eksem uppstår pga känslomässig obalans eller av allergi/känslighet mot något i kosten. 
 
Något som var oerhört intressant är att Glyfosat som finns i Round Up, ett ogräsmedel från Monsanto, kunde mätas av i min kropp. Detta ämne låg och stressade kroppen. Efter en behandling mot det, så till min otroligt stora förvåning, försvann min inre stress och oro, detta är absolut inget jag hade kunnat förvänta mig! Det är svårt att beskriva den känslan jag hade, men det var som att jag kunde känna stressen från mina organ. Jag var övertygad om att denna känsla inte kom från någon yttre stress och att den sedan försvann i samband med behandlingen mot Glyfosat bekräftade verkligen min magkänsla! En riktig ögonöppnare! Att ett kemiskt ämne som används så frekvent faktiskt kan påverka kroppen så pass mycket. Det är sinnessjukt!
 
Så än en gång, lyssna in din magkänsla. Det är inte alltid så lätt att höra den då hjärnan alltid har så åsikter men magkänslan kan leda dig väldigt rätt!

Anonym

💗 Så fin!

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo