Rena vattnet

Efter att ha lyssnat på Pernilla Carriers fördrag på Allt för hälsan-mässan (anteckningar finns här) i höstas har jag verkligen försökt att dricka mer vatten och framför allt mellan måltiderna. Det senare har inte fungerar jättebra men jag dricker i alla fall ett sort glas vatten på morgonen precis när jag klivit upp vilket jag tycker är en bra början.
 
I sitt föredrag pratade Pernilla om hur viktigt det är med ett så rent vatten som möjligt och med bra ph-värde för att kroppen ska vara i balans. Det svenska vattnet och framför allt det kommunala är idag surt och innehåller många olika föroreningar, gifter, läkemedelsrester och en rad andra saker som inte reningsverken kan få bort. Även kemikalier från reningsverken följer med i vattnet.
 
Pernilla tipsade om en vattenrenande kran från Purple solution vilken dock kostar något mycket för mig. En mycket billigare och enklare lösning - i alla fall för stunden, är en vattenreningskanna. Det finns en rad olika storter, i olika prisklasser, storlekar och filter, som snabbt och lätt renar vattnet och också tillsätter ämnen vi behöver.
 
Detta kommer att bli min nästa investering. Så som jag förstod det på Pernilla så är ett bra dricksvatten grunden till en välmående kropp. Det ph-riktiga vattnet ,tillsammans med basisk mat, hjälper tex. till att få bort överskott av candida i magen, vilket de flesta av oss idag troligen har pga. vår kost. Ett överskott av candida kan leda till cancer. Candida är en jästsvamp, som ni vet så tillsätter vi socker när vi bakar för att mata jästen, det samma sker i kroppen. Sockret vi äter matar jästsvampen i magen! Och tyvärr så finns socker i nästan allt idag. Visst är det gott med sött men tänk på er hälsa och ert välmående, det är mer värdefullt än att äta socker!
 
Den basiska miljön i magen och kroppen gör att bakterier och virus inte trivs!

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo