Raw food

För en tid sedan skrev jag i detta inlägg om mitt försök till att börja äta raw food. Det har dock lite si och så med det. Det är ganska svårt att veta hur man ska börja och det är en stor omställning, både för en själv och skafferiet/kylskåpet. Ju mer jag läser om det nu ju mer inspirerad och nyfiken blir jag på att prova.
Anledningarna att börja äta raw food är många, varför just jag vill prova är för att jag framförallt vill se om jag kan bli piggare. Just nu är jag trött hela tiden, oavsett vad. Jag vill också se om mitt eksem och mina allergier kan försvinna en gång för alla. Sedan tror jag på denna livsstil, den har hjälpt många att bli botade från diverse sjukdomar samt fått ett bättre liv och bara man vet vad man ger sig in i så tror jag man kan få riktigt bra resultat!
 
Mitt mål är att helt och hållet börja äta raw food efter nyår. Jag har lånat en hel del böcker på bilioteket och läser på nätet för att förkovra mig inom ämnet så mycket som möjligt innan jag börjar på "allvar". Jag kommer redan nu att börja lite smått och testa på, laga några måltider per vecka och försöka byta ut frukost och mellanmål. Raw food efterrätter är jag även väldigt nyfiken på, både gott och nyttigt!
 
Raw food är som namnet antyder, rå mat. Det man äter består av frukt, grönsaker, nötter, frön, groddar, alger, kallpressade vegetabiliska oljor, kryddor och honung. Maten kokas eller stekt inte heller, högsta temperaturen är 42 grader. 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo