ÄNTLIGEN ett schampo som mitt hår gillar!

 
Efter många års letande utan att kunna hitta ett enda bra schampo som mitt hår och hårbotten gillar har jag nu äntligen funnit ett. Det är Q for Skins schampo Quick Relief Schampoo!
 
Detta schampo har gjort underverk, mitt hår är finare än någonsin - lent, glansigt och lätt, det kliar även betydligt mindre och håret blir inte fett alls så snabbt. Även längderna är bättre, dock måste jag fortfarande ha i lite återfuktande produkter och oljor efter tvätt.
 
Jag har nu provat schampot någon månad och till skillnad från de tidigare schampona som jag provat fortsätter mitt hår och hårbotten att tycka om det även efter de tre första gångerna. I ett tidigare inlägg har nämnt att jag provat ett schampo från Q for Skin, det var alltså deras andra, Hair and Body schampoo som tyvärr inte fungerade så bra för mig. 
 
Det är verkligen en djungel att hitta rätt bland alla produkter men när man gjort det är det verkligen en lättnad!
 
Quick relief schampoo 200ml 249kr
För dig med hårbottenbesvär som t ex mjäll, torrhet och beläggning. Shampoot kan även användas som kroppstvål vid besvär och används dagligen eller vid behov. Massera in det grundligt i hår och hårbotten följt av noggrann sköljning. Rekommenderas även för färgat och behandlat hår. Mycket drygt. 
Fri från parabener, SLS och PEG-oljor. 

Verksamma substanser
Honung, Veteprotein och Piroctone Olamine

Ett riktigt bra schampo som verkar kunna få bukt på mina hårbottenbesvär för gått. Förutom att min hårbotten kliar mindre och att det är mindre sår i hårbotten har även mitt hår fått en helt annan lyster! Schampoot känns väldigt milt mot huden och tvättar rent väldigt bra!

Jag var till en början lite skeptisk mot att schampot innehåller doftämnen och var rädd att min hårbotten och hud skulle reagera på det men det har gått väldigt bra! 

Ett annat plus är att schampot även går att ha som tvål på kroppen, speciellt bra vid hudbesvär. 

Schampot kommer i en praktisk pumpflaska som gör det lätt att dosera schampot plus att pumpen även har en stängningsfunktion så att den inte läcker vid transport. Att schampot doftar väldigt gott och friskt av äpple gör det inte direkt sämre heller. 

Ingredienser:
Aqua, Sodium Coco-Sulfate*, Glycerin*, Betaine*, Cocamidopropyl Betaine*, Citric Acid*, Sodium Cocoamphoacetate*, Lauryl Glucoside*, Sodium PCA*, Stearamidopropyl Morpholine Lactate*, Sodium Cocoyl Glutamate* Disodium Cocoyl Glutamate*, Hydrolyzed Wheat Protein*, Hydrolyzed Wheat Starch*, Mel Extract (honung), Glyceryl Caprylate*, Sodium Chloride, Piroctone Olamine, Citrus Aurantium Dulcis Oil (Parfum)*, Lavandula Angustifolia Oil (Parfum)*, Limonene*, Linalool*, Citral, Hydroxypropyl Guar Hydroxy-propyltrimonium Chloride*, Sodium Hydroxide, Sodium Gluconate*, Maltodextrin*, Sodiumbenzoate (konserveringsmedel) (*=vegetabilisk)





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo