Gluten och äggintolerant
Förutom att vara allergisk mot mjölprotein har jag nu också fått veta att jag är glutenintolerant, vilket känns lite si och så. Visst hade jag tänkt dra ner och till slut sluta med mjöl men inte så är tvärt. Och att jag nu inte kan äta ägg känns inte heller så roligt. Lite lätt uppgiven känner jag mig allt.
Så nu blir det till att utesluta en hel del ur min kost. Jag funderar även på att bli medlem i Smarta maten för att få hjälp med recept då jag känner att det kan bli svårt för min fantasi att komma på varierad kost. Om någon av er läsare har ett bra recept som skulle passa mig får ni gärna tipsa!
Trackback
Tråkigt så klart, men vilken tur att du redan är inne på att sluta med det ändå...hade nog känt/blivit mycket svårare om man absolut inte varit inne på det redan.
Men jag förstår att det känns extra jobbigt att inte tåla ägg heller.
Vet inte hur bra den här sidan är, men de har iallafall gluten och mjökfria recept.
http://www.sandt.nu/start/maria-tipsar/om-glutenfritt/