Huskurer

Att kunna kurera sig med hjälp av det man har hemma istället för diverse medeciner är något vi oftare borde ta vara på. Det är varken krångligt eller dyrt och oftast hjälper det minst lika bra och dessutom så vet vi vad som finns i och så är det naturligt (beroende på råvarorna).

Förra veckan fick jag ett par rejäla skoskav som gjorde riktigt ont bara jag råkade nudda något ytterst lite eller böjde tån för mycket. Jag testa då en huskur som grundar sig på ägg.

Knäck ett ägg och ta försiktigt loss ägghinnan som sitter fast på skalets insida.
Den blöta sidan ska ligga mot såret.
Ta en bit kompress och sätt fast den på ägghinnan med hjälp av kirurgtejp. Låt sitta i några dagar. Hinnan kyler ner och lugnar blåsan samt hjälper till att torka upp såret så att det inte vätskar sig och ludd fastnar i det.
Det fungerarde faktiskt riktigt bra!

På en blåsa hade jag enbart plåset (som hela tiden åkte av) och där finns nu en hård skorpa, på blåsan med ägghinnan har det torkat fint och kommer nu bildas ny hud.

Tänk så enkelt och mycket bättre än compeede som lossnar rätt fort och inte fungerar helt bra enligt mitt tycke.

Frida

Har du någon bra huskur för tort hår? Mina är så torrt och slitet och jag måste vänta på pengar innan jag kan klippa det så en huskur kanske är bra så länge :)Svar:Ja, men jag vill kunna borsta tänderna och inte med något obehagligt :pHaha, det är inte lätt det där, jag brukar också glömma att ändra.

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo