Leva som man lär

Det är då något som inte alltid är så lätt alltid. Jag försöker dock att köpa så mycket naturliga produkter som möjligt.

Just nu håller jag på att byta ut alla mina hudvårdsprodukter till naturliga och har som mål att allt ska vara naturligt inom en snar framtid. Även hushållsprodukter så som tvättmedel, rengöringsmedel osv vill jag ha naturliga.

Kläder har jag börjat köpa några plagg ekologiskt men det finns inte jättestort utbud av det i vanliga affärer än. KappAhl, Lindex, HM och Gina Tricot har en del enfärgade toppar som är ekologiska men mer än så tror jag inte det är.

Maten är dock ett kapitel för sig. Det är svårt att endast köpa ekologiskt som student då det kostar ganska mycket mer än annan mat, dock ligger basvaror bra till i pris. Garant Eko har ett rätt stort sortiment med bra produkter och oftast till ett bra pris!
Garant är ett märke jag ofta köper även när jag inte köper ekologiskt, jag tycker att de känns trovärdiga och har bra kvalité också.

Det som "går" att köpa ekologiskt är egentligen frukt/grönt och basvaror, kött och bröd är svårare att få tag på och även något dyrare, speciellt kött.

Visst är det så att smakar det så kostar det men förhoppningsvis kan snart priserna på ekologiska produkter gå ner då det blir allt populärare att tänka naturligt.

Vad och vart handlar ni? Hur ser priserna ut?

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo