Tredje gången gillt för Årstiderna?

I måndags när jag skulle åka till jobbet blev jag väldigt förvånad när det stod en matkasse från Årstiderna utanför dörren då jag var väldigt säker på att jag hade avbokat kommande matkassar. 
 
Tack vare eller på grund av, beroende på hur man ser på det, så hade Årstiderna haft problem med ett systemfel och det hade då blivit fel med några leveranser denna veckan. Jag hade alltså fått en matkasse trots att jag inte skulle ha det.
 
Jag har tidigare under hösten provat både den vegetariska och veganska matkassen men har inte blivit jätteimponerad. Det är dock inte enbart matkassen i sig som inte imponerat utan även helheten, jag har haft rejäl otur med leveranser som kommit bort, inte dykt upp, det har fattats saker osv. Det går heller inte att veta i förväg när leveransen kommer att komma på dagen, man får heller ingen bekräftelse när leveransen har skett. 
 
Det jag hade svårt för med matkassarna är att jag, trots att jag älskar att laga mat och inte tycker det är svårt, så har recepten känts för komplicerade och avancerade samt haft för många moment med ovanliga ingredienser och namn på maträtterna som klingar väldigt avancerat. Annars så har alltid råvarorna varit väldigt fina och fräscha!
 
Denna gång, trots att maträtterna kändes ganska avancerande vid första anblick, så har det inte varit några problem att laga dem. Gott har det också smakat! Så kanske har de många momenten och de avancerade namnen på maträtterna haft en orättvist avskräckande effekt på mig. 
 
Hittills har min absoluta favorit bland matkassar varit Ecovivas Vegetariska glutenfria och laktosfria matkasse. Och det är det nog fortfarande i det stora hela MEN jag kan absolut tänka mig att varva matkassarna, ombyte förnöjer ju trots allt!
 
 
Snabb picklad majrova och stekt spetskål med lök, tofu, krasse och sötsursås





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo