Q for skin

Under flera år har jag haft problem med finnar och plitor som hela tiden dyker upp runt om i ansiktet och som vägrar att försvinna. Jag har provat ett flertal olika hudvårdsserier och hudvårdsprodukter som fungerat mer eller mindre bra. 
 
Jag har en ganska svår hudtyp, den är något känslig, lätt till eksem, lite fet men ändå torr. För några månader sedan skrev jag om det kraftiga eksemutbrottet jag fick, framförallt i hårbotten men även i ansiktet. I och med det kom jag i kontakt med Q for skin och deras produkter. Jag har nu under en tid använt några av deras produkter till mitt ansikte och det har fungerat helt suveränt! Efter endast någon dag började jag redan se skillnad och idag är jag mer självsäker än någonsin när det gäller mitt ansikte och jag mår mycket bättre i mig själv än jag gjort på många år. 
 
 
Bilder från hur jag ser ut idag.
 
Produkterna jag använder:
 
Cleansing milk 200ml 149kr
För känslig hud
 
Cleasing milk är en milt rengörande mjölk som tar bort make-up, är fuktighetsbalanserande och återfettande.Den är fri från doftämnen, PEG-oljor och parabener.
 
Denna rengörings mjölk är precis som den utger sig för att vara, väldigt mild och även väldigt krämig. Den ger en skön känsla mot huden och lämnar en mjuk och återfettad hud. Dock är den enligt mig lite för mild, jag har några gånger haft problem att få bort allt smink ordentligt och behövt använda rätt mycket rengöring för att lyckas få bort allt. Annars är den väldigt bra och passar säkert alldeles utmärkt för dem med ännu känsligare hud än min.
 
Suppressing booster 200ml 325kr
För blandhud, anti-age och fet T-zon
 
Detta är ett ansiktsvatten som återfuktar, dämpar hyperpigmentering och balanserar talgproduktionen. Den är doftfri, innehåller inte alkohol eller några konserveringsmedel.
 
Ansiktsvattnet tror jag är det som (tillsammans med ansiktskrämen) har gjort mest underverk. Jag kunde riktigt känna hur det jobbade i huden och drog ihop mina porer samt jobbade bort finnarna. Det har verkligen gjort ett bra jobb! 
 
Suppressing cream 40ml 495kr
Kombinerad ögon- och ansiktskräm (dag och natt)
 
Denna kräm är en kombinerad ögon- och ansiktskräm som är fuktgivande. Den stimulerar också cellförnyelsen, stärker hudbarriären och minskar  cellnedbrytning orsakad av UV-strålar. Krämen är också bra vid plitor och oren hud. Fri från konserveringsmedel.

Denna kräm är helt underbar! Den doftar friskt och gott av lavendel, är väldigt mjuk och skön mot huden och den gör underverk! På enbart 4 dagar lyckades denna kräm och ansiktsvattnet att få bort en hel del av mina finnar!
 
Jag kan absolut rekommendera att prova dessa produkter, jag trodde aldrig att någon produkt skulle kunna hjälpa mig så här snabbt och så här bra! Det enda som är ett litet minus för mig är att produkterna eller ingredienserna inte är ekologiska tyvärr.

Jennifer Jacobsson

Åh, nu blev jag jättesugen på att kika in dessa produkter! Tack för en sådan bra recension!

Svar: Roligt att du gillar recensionerna och att de var till hjälp :)
Alexandra Björsell

Estelle

Vad kul att din hy har blivit så fin! :)

Svar: Ja det var en lättnad, men nu är det tyvärr värre igen :(
Alexandra Björsell

Estelle

Aj då, vad tråkigt! :(
Hoppas att det bättrar sig snart igen.

*Kram*

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo