SmartMaten mat

Till lunch och fika provades två av SmartaMatens recept.
 
 
Till lunch blev det lax med ugnsrostade rödbetor och en råkostsallad med morötter, vitkål och quinoa. Både jag och mamma gillade detta receptet skarpt, framför allt mamma gav ifrån sig överraskade hejarrop. Hon har varit lite skeptisk till en del recept som hon fått se men har man inte provat ska man inget säga! Gott och mättande var det i vilket fall.
 
 
Till fikat hade vi bakat fruktmuffins som innehåller mandel, bovetemjöl, banan, päron, äpple, ägg, daddlar och blåbär. Gott tyckte 3 av 4 familjemedlemmar, den 4e gillade varken bovetesmaken eller mandlarna. Jag själv blev positivt överraskad då jag inte alls gillat bovetesmaken när jag tidigare ätit crêpes. Men de var riktigt goda och nyttiga! Dock kunde de enligt mig haft mer banansmak för att helt få bort bovetesmaken, jag ska dock lära mig att tycka om bovete. 
 





Estelle

Kul att maten är god! :)
Passar på att svara väldigt sent på din kommentar/undran ang Unes green pride volume mascara.

Jag tycker att den är riktigt bra, ger mycket färg volym och längd.
det enda negativa är väl att den kan klumpa sig lite och att jag tycker att borsten är lite för stor/bred...

Önskar dig en fin påsk!

Åsa Jakobsson

Åh, vad glad jag blir av att läsa din "recension" av recepten! :-)

När det gäller muffinsarna är det fritt fram att experimentera - tex minska bovete/öka mandel, eller öka banan och minska någon annan frukt. Hitta en variant som passar dig och din familj!

/ Åsa

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo