Underskatta inte ansiktsvattnet

Många, precis som jag till en början, har nog inte förstått hur viktigt det är med ansiktsvatten efter rengöring. Det heter ju vatten, så hur viktigt kan det vara?!
 
Jo, ansiktsvattnet återställer ph-balansen i huden efter rengöring vilket gör det lättare för huden att återfå balansen efter att vi tagit bort både smuts och hudens sebum, det naturliga fettet som huden producerar. 
 
Min bror är ett bra exempel på att ansiktsvatten verkligen är välbehövligt. Han använde för några år sedan ett konventionellt märke med rengöringsprodukter för acnehy som han fick en kraftig reaktion på och efter det inte lyckades få sin hy bra igen. Han fick testa både enbart olja, oljerengöring, babyprodukter från Welda, Madaras produkter för extrem torr hy, m.m. m.m. Det han testade hjälpte ett tag men sedan blev det värre igen. Han hade eksem, var torr och röd över hela ansiktet och han fick även några sår som varade. 
 
Till slut efter en del tjat från min sida, att han skulle använda ansiktsvatten, gick han med på att prova. Det är extremt viktigt att balanser en hy som är i sån obalans som hans var då och så extremt torr. Han var dock skeptisk då han fäste sig vid att det just heter vatten och vatten torkar ju ut huden. Men ansiktsvatten innehåller inte enbart vatten utan också välgörande ingredienser från naturen, om naturliga/ekologiska produkter används vill säga. 
 
Saken är den att hans hy ganska snart började se bättre ut, den var inte lika röd och eksemet började försvinna. Det tog inte lång tid innan han hy blev helt. Underskatta alltså inte ansiktsvattnet, din hy behöver det!

sanna

Har du nåt bra tips på ett vatten till min känsliga torra hy? :)

Svar: Ansiktsvattnet från Madara är det som Emanuel använder, http://www.beautyplanet.se/Kvinna/Hudvard/Ansiktsrengoring/Comforting_Toner_200_ml/prd25551680.aspx det har fungerat väldigt bra! Lavera är också ett bra märke du skulle kunna prova http://www.renskonhet.com/index.php?main_page=product_info&cPath=1_14&products_id=1797 I+M är också ett fint märke http://www.renskonhet.com/index.php?main_page=product_info&cPath=1_14&products_id=1408Dr Hauschka har jag själv använt och gillar märket, http://www.bodystore.com/3/sv/artiklar/dr-hauschka-ansiktsvatten-normal-eko-100-ml
Alexandra Björsell

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo