5 x Naturligtvis

Salviderm Naturligtvis är ett hudvårdsmärke jag verkligen gillar och har fastnat för. Än så länge har jag 5 produkter från dem och fler ska det bli!



Det jag gillar med Naturligtvis är att de
- är lättillgängliga, finns på de flesta Ica Maxi
- har priser som alla har råd med
- har bra ingredienser som är lätta att förstå sig på
- tillverkar produkterna i Sverige, Nacka utanför Stockholm
- tillverkar sina egna tensider
- har stilren och fiffig design
och självklart för att de är naturliga och ekologiska!



Ansiktskräm med sheasmör för torr hud. 50 ml 119 kr
En ansiktskräm för torr hud. Fungerar också utmärkt som nattkräm. Med hjälp av jojoba, avokado och svensk ekologisk rapsolja arbetar krämen i alla hudens lager så att den blir mjuk och smidig. En speciell fraktion av svensk ekologisk rapsolja som visat sig ha antiinflammatoriska egenskaper som hjälper till att skydda din hud mot yttre påfrestningar hela dagen. Källa

Ansiktskrämen tyckte jag till en början hade rätt stark doft men jag vande mig fort och krämen doftar riktigt gott. Jag kan dock inte riktigt sätta fingret på vad den dofta, något friskt och blommigt.
Konsistensen är verkligen ett plus från min sida, den är inte så där fet och fast som många krämer för torr hud brukar vara. Den är lätt och smidig att applicera, endast en liten klick stor som en ärta räcker för hela ansiktet.

Jag kan verkligen rekommendera denna ansiktskräm till dem med normal mot torr hy, huden suger åt sig snabbt, blir smidig och mjuk.

Plus: Fått rätsida på mina eksemproblem. Återfuktar bra. Dryg!
Minus: Svårt att dosera en liten mängd, det blir gärna mycket.

Ingredienser
Vatten, Ekologisk avokadoolja, Vegetabilisk glycerol, Ekologisk jojobaolja, Ekologiskt sheasmör, Ekologisk rapsolja, emulgator från ekologisk olivolja, Ekologisk nattljusolja, Emulgator från ekologisk rapsolja, Sodium dehydroacetat (mild konservering) E-vitamin, Eteriska oljor, Kalium sorbat (mild konservering) Mjölksyra


Ansiktskräm med gurkört för normal hud 50 ml 119 kr
En mjukgörande ansiktskräm med mycket fukt. En perfekt make-up bas för dig med normal hud. Noga utvalda ekologiska oljor som samarbetar i hudens alla lager. Gurkörtsoljan innehåller höga halter av omega fettsyror som ger näring till huden och hjälper till att behålla fukten i huden hela dagen utan att du blir blank. Arbeta in krämen på nytvättad hud. Vänta någon minut innan du lägger på make-up. Med en fräsch doft av lavendel och ho blir det snabbt en favorit i badrumshyllan.

Även denna ansiktskräm tyckte jag hade en stark doft i början, till och med väldigt stark. Det tog ett bra tag för mig att vänja mig. Förutom att doften är stark så luktar den gott av lavendel.

Konsistensen är bra men den känns något för fuktfattig, lite åt det feta hållet. Jag hade önskat att den vore något mer fuktgivande.
Min hud slurpar i sig allt på ett litet kick, det kan dock kanske bero på att den ännu ej har stabiliserat sig ordentligt efter konventionella krämer jag använt. Krämen lämnar ändå huden mjuk och elastisk, fungerar även hyffsat på blandhy.
Till sist måste jag ändå säga att det är en väldigt prisvärd ansiktskräm!

Plus: Dryg, prisvärd
Minus: Kunde varit mer fuktgivande, något åt det feta hållet

Ingredienser
Vatten, Vegetabilisk glycerol, Ekologisk jojobaolja, Ekologisk tistelolja, Ekologisk rapsolja, Emulgator från ekologisk olivolja, Emulgator från ekologisk rapsolja, Gurkörtsolja, Sheasmör, Eteriska oljor, E-vitamin, Sodium dehydroacetat (mild konservering) Kalium sorbat (mild konservering), Mjölksyra


Ansiktstvätt med olivolja 160 ml 79kr
En ansiktstvätt som passar alla hudtyper. Med milda tensider ifrån ekologisk olivolja i kombination med ekologisk ricinolja rengör den ditt ansikte utan att torka ut huden. Vax ifrån oliven hjälper till att avlägsna make-up pa ett skonsamt sätt. Med en fräsch doft av citrus och lavendel.

Mycket härlig och prisvärd tvätt med god doft utan att bli för stark. Den känns väldigt mjuk och fin mot hyn, tvättar bra även smink och lämnar sen en mjuk och återfuktad hy utan att kännas fet.
Lätt i koncistensen vilket gör den enkel att fördela över hela ansiktet. Dryg, lätt att dosera.

Plus: Härlig konsistens, tar lätt bort smuts och smink. Bra pumpflaska!
Minus: -

Ingredienser
Vatten, Vegetabilisk glycerol, Förtvålad ekologisk olivolja, Ekologisk ricinolja, Emulgator från ekologisk olivolja, Ekologisk avokadoolja, Vax från ekologisk olivolja, Xantangum, Eteriska oljor, Sodium dehydroacetat (mild konservering) Kalium sorbat (mild konservering) Mjölksyra




Handtvål med lavendel 300 ml 49kr
Med dofter av lavendel och geranium är detta en klassiker att ha på handfatet. Förtvålade oljor ifrån oliv och kokosolja rengör dina händer utan att torka ut. Fungerar också alldeles utmärkt i duschen.

Denna handtvål är verkligen gudomlig, doftar så gott och rengör bra. Lämnar mjuka fina händer.
Oerhört prisvärd och en generöst tilltagen storlek, dock får man vara lite försiktig då tvålen gärna åker långt när man ska dosera, håll handen nära! Tvålen har en något sträv känsla, eller hur jag ska förklara det, när man tvättar sig men det försvinner fort.
En riktig favorit!

Plus: Bra på alla sätt och vis!
Minus: Pumpen som skjuter iväg tvålen

Ingredienser
Vatten, Förtvålade ekologiska oljor från oliv, och kokos. Vegetabiliskt glycerin, Eteriska oljor, Xantangum


Hudkräm med palmrosa 175 ml 89kr
En lätt kräm till kroppen. En hudkräm som snabbt går in i huden utan att den känns kladdig. Ekologiska oljor ifrån solros, jojoba och raps återfuktar den huden så att den känns mjuk och smidig. Med en underbar doft av palmarosa och citrus känns den fräsch och upplyftande

Ännu en klar favorit!
Konsistensen är rätt lös men trotts det går den snabbt in i huden och känns väldigt närande, den återfuktar samt mjukgör bra. Den lämnar även efter sig en något sval och härlig känsla!
Fungerar även bra på eksem och som handkräm.
Den doftar riktigt gott om än något starkt för de allra känsligaste personerna.

Plus: Underbar hudkräm, riktigt fullträff
Minus: -

Ingredienser
Vatten, Vegatabilisk glycerol, Ekologisk solrosolja, Ekologisk jojobaolja, Ekologisk rapsolja , Emulgator från ekologisk rapsolja, Emulgator från ekologisk olivolja, Ekologiskt sheasmör, Eteriska oljor, Sodium dehydroacetat (mild konservering), Vax från Ekologisk olivolja, E-vitamin, Mjölksyra, Kalium sorbat (mild konservering)

Finns att köpa hos Bodystore





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo