Produkter för torr hy från Madara

När Madara förra veckan både hade fri frakt och 20% på hela sortimentet passade jag på att beställa hem ett par produkter. Jag har tidigare provat Madara, deras serie för blandhy men den passade mig inte alls. Däremot har jag provat deras produkter för torr hy nu när min hy varit extremt torr på grund av eksemet och tycker att de fungerade riktigt bra. Så jag slog till. 
 
Eye Conture Cream, 15 ml 275 kr
Eye conture cream är en fin återfuktande gelkräm med extrakt från nordisk persilja och frisk gurka som effektivt döljer puffighet, mörka ringar, tecken på trötthet och fina linjer runt ögonen! 
 
SOS* Moisture Cream, alla hudtyper. 50 ml 310 kr
SOS* Moisture Cream är en intensiv behandling som återfuktar huden med fuktökande extrakt av nordiska linfrön, tranbär och nässlor! Återupplivar matt, uttorkad hud med fukt och näring som räcker länge. Krämen ökar även hudens livaktighet, gör den smidigare och skyddar den med fuktblockerare
 
Comforting Toner, torr till mycket torr hy. 200 ml 185 kr
Comforting toner med nordisk kamomill tonar, fuktar och mjukgör torr och åtstramad hud och reglerar pH-värdet! Huden känns fräsch, mjuk och skön, aldrig torr. Comforting Toner höjer fukteffekten.
 
Regenerating Night Cream, alla hudtyper. 50 ml 305 kr
Regenerating night cream är en antioxiderande, rik fuktkräm med regenererande extrakt från nordisk humle, korngroddar och tomater! Krämen verkar nattetid genom att stimulera föryngring av celler, reducera fina linjer och även hjälpa till att reparera skadad hud. Förbättrar hudens nattliga återhämtningsfunktion. Vakna utvilad, återfuktad och med vacker hud!
 
Soothing Hydra Oil, 30 ml 386 kr
Törstsläckande och lugnande elixir som består av åtta unika närande torra oljor, som direkt förstärker hudens fukt, elasticitet och komfort. Lite men kraftfullt Omega 3-6, som är fullpackad med svarta vinbär och tranbär minskar hudirritation. Havtorn är full med antioxidanter och karotenoider för djup näring och förnyelse. Broccoli, avokado, havre, nypon och nattljus fungerar som en superkombination mot uttorkning. Denna cocktail av torra oljor består av sällsynta arktiska bärfrö, frukt och gröna grönsaker som absorberas nästan omedelbart av huden. Särskilt gynnsamt för torr, uttorkad, stram och känslig hud med fina linjer, fjällande hudirritationer, torra fläckar. 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo