Recension av provkit från Organics by Sara

 
 
Nu har jag använt upp proverna för ansiktet som jag köpte på Econow och tänkte ge mitt utlåtande. Det är dock svårt att ge ett helt hundraprocentigt utlåtande med bara prover men jag har ändå hunnit bilda mig en uppfattning. 
 
Cleansing oil 100ml 150kr
Rengör ansiktet varsamt utan att torka ut  eller förstöra hudens skyddande fettsyramantel. Rengöringsingsoljan verkar talgbalanserande och renande pga de eteriska oljorna geranium och tea tree.
 
Detta var första gången som jag använde en oljerengöring kontinuerligt, jag har hört mycket gott om att rengöra huden med olja och vet många som blandar själva. Just att blanda själv har jag varit lite för lat för så därför har det inte riktigt blivit av.
 
Denna oljerengöring gillar jag väldigt mycket, den tog effektivt bort mitt smink trots att den inte är speciellt fet eller känns mycket för världen. Den lämnar ingen fethinna efter sig utan huden känns enbart väldigt mjuk och återfuktad, min hud har en tendens att kunna kännas torr och stram efter rengöring. Att den är talgreande kan jag inte uttala mig om då jag hade behövt prova en längre tid, vilket jag absolut skulle vilja göra för att se om den kan ha någon effekt på mina finnar. Doften är väldigt svag och behaglig.
 
Ingredienser: Olea europea (olivolja), Carthamus tinctorius (tistelolja), Sesamum indicum (sesamolja), Pelargonium graveolens (geraniumolja), Melaleuca alternifolia (tea treeolja)
 

Facial oil Divine protection 30ml 199kr
Ger fett och näring åt torr och känslig hy (även de som brukar bli feta) samtidigt som den är återfuktande. En ansiktsolja som gör huden len och smidig med en diskret blommig och glad doft. Passar speciellt den unga kvinnan och de kvinnor som tycker att Facial oil Mature skin har en för tydlig doft.
 
Min hy är inte den lättaste då jag har bland hy som ändras ständigt, det är svårt att finna produkter som passar riktigt bra och som inte blir för feta. Denna olja i sig är väldigt fet dock utan att lämna en fet hinna, den sugs snabbt in i huden och lämnar huden len och återfuktad, Denna olja fungerade bra för mig till en början, när det började bli kallare ute blev jag väldigt torr i pannan så jag fick på kvällen övergå till min olja från Dr Hauschka. Annars fungerar oljan väldigt bra på morgonen. Den har en mycket trevlig doft! Även denna skulle jag vilja prova en längre period.
 
Ingredienser: Olea europea (olivolja), Simmondsia chinensis (jojobaolja), Prunus armeniaca (aprikoskärnolja), Lavandula angustifolia (lavendelolja), Aniba rosaeodora (rosenträolja).

Estelle

Hej hej! Hoppas att allt är bra med dig?
Ett tag sen du bloggade, hoppas att du snart är tillbaka! :)

Svar: Hej hej! Det är bra här tack, jag var dock sjuk en hel del innan jul och varit stressad där av frånvaron som tyvärr kommer fortsätta ett tag till. Det är väldigt värmande att höra att jag är saknad! :)
Alexandra Björsell

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo