SmartaMaten

Under en längre tid har jag varit extremt sugen på att bli medlem i SmartaMaten, varje gång jag läser ett inlägg som Åsa skrivit på sin blogg blir jag otroligt fascinerad! Det är så spännande hur man genom att äta rätt så att kroppen får i sig det den behöver kan bli av med diverse åkommor och sjukdomar.
 
Efter att nu ha fått veta att jag är gluten och äggintolerant fick jag en spark i rätt riktning och är nu medlem! SmartaMaten är verkligen en räddning för mig, jag slipper själv klura ut och komma på mat som jag kan äta. Som medlem får man matsedlar, recept och inköpslistor baserade på klimatsmarta och säsongsanpassade råvaror. Jag ser verkligen fram emot att helt äta smart och få se vilka effekter det har på min kropp. Jag hoppas på att bli av med allergi, eksem och andra åkommor samt få en kropp i harmoni och balans.
 
Jag kan verkligen rekommendera Åsas bloggflik "Åsas tankar" på hennes hemsida. Där finns mängder med superbra, spännande och mycket intressanta inlägg. Jag ska själv gotta mig igenom alla inlägg nu!

Åsa

Hej Alexandra,
vad roligt att hitta hit till dig! Din blogg är väldigt klok - korta, koncisa, lättlästa och inpirerande inlägg. Underbart :-)
/ Åsa

Svar: Tack så mycket för de fina orden Åsa, det värmer!
Alexandra Björsell

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo