Adjöss du plasttandborste

Nu blir det inga mer plasttandborstar för min del!
Med i mitt paket från Maryfly fick jag med en ekotandborste som jag nu har provat och aldrig någonsin kommer att byta ut. Den är helt fantastisk!Ekotandborsten - Så här står det om den

100% Naturlig och komposterbar tandborste!
Naturligt bambuskaft och stråna är gjorda av bambukols fibrer (bio polymer helt utan plast, från bambu cellulosa)


Tandborstens skaft är uppvärmt/förkolnad (därför är bambuskaftet mörkare än den vanliga ljusa färgen på bambu) detta för att göra tandborsten stabil och hållbar.


Glöm hårda tandborstar i munnen! Denna är mjuk vilket är viktigt då de flesta tenderar att borsta för hårt och tandköttet drar sig längre ner och angrepp kan bildas lättare.


Dessa används även av munhygenister som bättre alternativ till engångstandborstar i plast.Min första tanke var att den kändes rätt hårt, dock har jag tidigare haft en super mjuk tandborste vilket kan vara en bidragande orsak. Det tog dock inte lång tid för mig att vänja mig vid Ekotandborsten.

Min andra upptäckt var att den gör rent tänderna väldigt bra och kommer åt ordentligt mellan tänderna. Stråna är lite ojämna i längd och sitter inte allt för tätt vilket gör att man kan komma åt så bra. Tänderna känns även sedan rena och fräscha hela dagen samt så får det en "len" känsla.

Visst, lite trä smakar den ju men det är ju inte så konstigt och inget som stör.

Tveka inte, köp en!

Bernadette Clement

Vore underbart om alla kunde börja använda den! Ecofinder hade ett erbjudande för inte så länge sedan och många nappade!

En varm hälsning

Frida

Oj, det var lite roligt. Jag har funderat på hur man ska kunna göra tandborstar om oljan tar slut någon gång i framtiden, men det här är ju lösningen :)

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo