Earth Hour - släck ljuset för framtiden

Mellan klockan 20.30-21.30 ikväll är det Earth Hour som många av er troligen redan hört talas om och säkerligen även medverkat i tidigare också.
Anledningen till att man uppmanas till att släcka ner är för att uppmärksamma klimatförändringarna och försöka få makthavarna att ta dessa på allvar. Att släcka just ljuset har ingenting med energiåtgången att göra utan de är för att man ska se vilka som är med i kampen mot klimatförändringarna och vill uppmärksamma detta.
Ju fler som medverkar och släcker ljuset ju starkare blir signalerna till politikerna och förhoppningsvis börjar de ta problemet mer på allvar!

Jag själv tycker dock att man kan ta detta ett steg längre och släcka mer än bara ljuset. Passa på att ha en mysig familjekväll, kanske spela spel i skenet av tända ljus? Det är ganska nyttigt att ibland bara stänga av all elektronik och ägna sig åt annat så som läsa böcker, tidningar, sticka, spela spel eller bara umgås. Jag tycker dessa aktiviteter är väldigt trevliga och ganska bortglömda.
Att stänga ner datorn,tvn mm då och då och bara umgås med varandra är för underskattat!

För att läsa mer gå in på WWF:s hemsida

Jag släcker, släcker du?

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo