B som i bra val och bambu

Bambu är en grässort som genom alla tider används till bland annat bygga hus, flottar, golv och hantverk. Och som idag har fått en revolutionerande effekt på marknaden. Nästan allt finns idag att köpa i bambumaterial, allt från skärbrädor, kläder och sminkborstar.
Bambu är ju även känd som föda åt pandor och jag kan försäkra att det inte är någon fara. Pandan äter inte av samma sorts bambu som används vid tillverkning av diverse saker och drabbas därför heller inte av bamburevolutionen!

Bambun har många fördelar, den är väldigt stark och tålig, den kan växa nästan var som helst och är den snabbast växande platan i världen! Mosobambun, även kallad jättebambun, växer sin fulla längd på endast tre månader!
Denna jättebambusort är den som används till att bland annat göra bambutextil, som de senaste åren blivit väldigt populärt!

En annan fördel med bambun är att den är miljövänlig, den behöver ej konstbevattnas, besprutas med kemikalier eller konstgödslas. Bambun släpper även ut 30% mer syre och förbrukar mer koldioxid  än andra skogar och växter.

Fördelar med kläder av bambu:
- De är antistatiska
- Skyddar 98% från uv-strålning
- 3-4 gånger mer uppsugningsförmåga än bomull
- Håller dig varm på vintern och sval på sommaren
- Naturligt antibakteriella
- Bambufibrerna är runda och släta, passar bra till känslig hy







Maria

Är du nöjd med strumporna? Letat efter bambustrumpor som inte innehåller spandex el lycra men det är nästan helt omöjligt.


Svar: Ja jag är nöjd med dem, de är väldigt sköna och sportstrumporna gillar jag skarpt. Det kan nog dock vara så att de slits något fortare men jag är ändå nöjd.
Alexandra Björsell

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo