Salviderm Naturligtvis ansiktskräm



Ansiktskräm med sheasmör för torr hud. 50 ml 119 kr

En ansiktskräm för torr hud. Fungerar också utmärkt som nattkräm. Med hjälp av jojoba, avokado och svensk ekologisk rapsolja arbetar krämen i alla hudens lager så att den blir mjuk och smidig. En speciell fraktion av svensk ekologisk rapsolja som visat sig ha antiinflammatoriska egenskaper som hjälper till att skydda din hud mot yttre påfrestningar hela dagen. Källa

Nu har jag testat ansiktskrämen i ca 6 veckor och är väldigt positivt överraskad.

Min hy är en blandhy och också ganska känslig, jar har svårt för att hitta bra produkter som min hy tycker om. På ögonlocken samt under näsan har jag i många år haft eksem, det är inte många krämer som fungerat där för mig då de oftast svider och irriterar. Dock klarade faktiskt min hy av ansiktskrämen från Naturligtvis! Det är verkligen ett bra omdöme!

Ansiktskrämen tyckte jag till en början hade rätt stark doft men jag vände mig fort och krämen doftar riktigt gott. Jag kan dock inte riktigt sätta fingret på vad den dofta, någon frisk och blommig doft.
Konsistensen är verkligen ett plus från min sida, den är inte så där fet och fast som många krämer för torr hud brukar vara. Den är lätt och smidig att applicera, endast en liten klick stor som en ärta räcker för hela ansiktet.

Jag kan verkligen rekommendera denna ansiktskräm till dem med torr hy, huden suger åt sig snabbt, blir smidig och mjuk. Min hud har nu börjat bli mättad och är nu inte lika torr längre så jag ska ta och gå över till ansiktskrämen för normal hy.

Pumpflaskan är väldigt praktiskt och det är lätt att dosera rätt mängd. Krämen känns även väldigt dryg.

Plus: Fått rätsida på mina eksemproblem. Återfuktar bra. Dryg!

Minus: Svårt att dosera en liten mängd, det blir gärna mycket.

Betyg: 8/10 (detta är den första naturliga ansiktskräm jag provat och har inget att jämföra med, där av betyget)

Ingredienser
Vatten, Ekologisk avokadoolja, Vegetabilisk glycerol, Ekologisk jojobaolja, Ekologiskt sheasmör, Ekologisk rapsolja, emulgator från ekologisk olivolja, Ekologisk nattljusolja, Emulgator från ekologisk rapsolja, Sodium dehydroacetat (mild konservering) E-vitamin, Eteriska oljor, Kalium sorbat (mild konservering) Mjölksyra

Finns att köpa hos Bodystore





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo