Luxsit Caring Recovery Cream

 
Luxsit Caring Recovery Cream 135 ml 345 kr

En extra vårdande kräm för de mest utsatta delarna på kroppen, så som händer, fötter och torra partier. Krämen innehåller en speciell fraktion av svensk ekologisk rapsolja som har en anti-inflammatorisk, uppbyggande verkan på en skör och skadad hud.

Ringblomsextraktet har en lugnande och lenande effekt. Tillsammans med utvalda ekologiska oljor från växtriket, antioxidanter, vitaminer, och växtextrakt från olivlöv arbetar den med att behålla hudens elasticitet samt skyddar mot yttre påfrestningar.


Till en början gillade jag inte alls doften på krämen, den luktar som havtorn och den doften har jag haft lite svårt med hos alla krämer med havtorn. Efter ett tag gick det dock bättre och nu tycker jag det luktar riktigt gott.

Jag har använt krämen på mina otroligt torra och ibland vätskande eksem, det har fungerat riktigt bra. Den sticker inte den minsta i sår heller. Jag har haft den både på händerna och ögonlock samt under näsan.
Krämen är härligt återfettande, mjukgörande och fuktighetsbevarande. En lätt, härlig kräm som ändå är fet utan att vara tjock eller trögflytande, går snabbt in i huden.


Plus: Fungerar fint på eksem

Minus: Priset, annars inget


Carina - Sundare livsstil

Låter spännande!

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo