WISE lanserar en hudserie för män!

Wise är ett ekologiskt och naturligt hudvårdsmärke med enbart naturliga ingredienser. Det som är särskilt bra är att deras produkter även finns för den allra känsligaste hyn och även för dem som har problem med acne eller rosacea. Det brukar annars vara väldigt svårt att finna bra produkter för denna typen av hy.

Så här beskriver sig Wise.
WISE produkter bygger på gamla traditioner och kunskap om den betydelse som naturligt läkande och stärkande ämnen har på oss människor. WISE produkter innehåller läkande medicinalväxter, stärkande örter och väldoftande eteriska oljor, samt ekologiska vegetabiliska oljor, lera och alger som har betydelse för vårt välmående

I förra veckan lanserade Wise en helt ny serie för män, Sveriges och Världens första ekologiska hudserie för män!

Wise är stolta över att kunna presentera denna serie bestående tre produkter en ansiktskräm, en ögonkräm och en duschgel. Inspirationen har de fått av ingen mindre än Sverige mest kända operasångare Rickard Söderberg!

Produktbeskrivning
Ansiktskräm
50 ml, vakuumpumpflaska

Passar lättirriterad, torr och normal hy.
Blandningen av avokadoolja, sheasmör och solrosolja gör huden mjuk och skyddar mot yttre påfrestningar. Eterisk olja av Cederträ lugnar huden men anses även öka vår närvaro och förmåga att fokusera i nuet. Citrongräs stimulerar fuktproduktionen i huden, ger lyster och klarhet till trött och glåmig hy samt stärker en svag elasticitet.
Användning: Appliceras i storleken en grön ärta på lätt fuktad hy morgon och kväll.
Ögonkräm
15 ml, vakuumpumpflaska

Passar lättirriterad, torr och normal hy.
Lätt sval ögonkräm med granatäpple som på grund av sin starka antioxidanteffekt, motver-kar för tidigt åldrande i huden. Milt sammandragande och fuktgivande. Har även god effekt på påsar och mörka ringar under ögonen.
Användning: Applicera en knappnåls storlek av ögonkrämen över och under ögat morgon och kväll. Ska du ha den som after shave får du ta något mera, på lätt fuktad hy.
Duschgel
Passar alla hudtyper speciellt torr och känslig hy.
Milda löddrande tvålämnen och äkta eteriska oljor av citrongräs och cederträ, som rengör och återfuktar huden. Citrongräset stimulerar hudens fuktproduktion och har en uppiggande effekt, speciellt på svår morgontrötthet. Cederträ är lugnande och renande och gör huden mjuk och skön.
Användning: En halv tesked till hela kroppen. Alla våra produkter är väldigt dryga och därför mycket prisvärda. Jämför gärna!

Källa

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo