Ett skepp kommer lastat...

... med ett paket från Naturesbeauty!
 
Snälla Christian på Naturesbeauty har skickat mig tre produkter jag ska testa och berätta vad jag tycker, vilket är väldigt roligt! Två produkter från Akamuti och en från 100% pure. 
 
Shea smör från Akamuti, kompakt foundation från 100% pure och roll-on parfym från Akamuti. Jag återkommer med recensioner men redan nu gillar jag alla tre produkterna. 
 
"Tager-vad-man-haver-tacos"

 
Till lunch blev det tacos av det jag hade hemma. Nästan en vanlig tacos dock byttes köttfärsen ut mot lins och kikärtsgryta jag hade kvar. Det fungerade alldeles ypperligt! Gott blev det allt.
 
Ett tips till de som är vegetarianer eller inte vill äta kött av andra anledningar är alltså att byta ut köttfärsen mot en gryta gjord på linser, kikärtor, lök, vitlök, lagerblad, olivolja, krossade tomater och provensalsk krydda. 
Gluten och mjölkfri hemsida

Sandt.nu är en hemsida jag vill tipsa om, där finns att läsa om glutenintolerans och mjölkproteinallergi. Det finns många bra recept för dagens alla måltider samt så kan man prenumerera på deras veckomenyer. De har även en blogg med många läsvärda inlägg! Det är bara att frossa.
 
Få finnar av choklad?

Sanning eller myt? Jag själv tror att det är sanning till viss del men jag skulle dock vilja påstå att det är sockret i chokladen och inte kakaon som ger finnar. Socker är inflammatoriskt medan kakao, i ren form, består av en mängd bra ämnen så som mineraler och antioxidanter. Äter man mjölk eller vit choklad innehåller den även mjölk vilket också orsakar inflammationer i kroppen. Välj därför helst så mörk och ren choklad som möjligt samt såklart ekologiskt!
En smart frukost

I morse gjorde jag mig en god och mättande smoothie till frukost, receptet kommer så klart från SmartaMaten. Väldigt god och mättande. Jag gjorde dock om receptet lite efter vad jag hade hemma och vad jag ville ha i. 
Det jag tog i var russin, avokado, blåbär, mandlar, pumpakärnor och sesamfrön. Som topping hade jag gojibär och kakaonibs. Mumsigt!