Ekologiska kläder

För något år sedan upptäckte jag att HM börjat med ekologiska kläder, nu har jag även sett en del hos både Lindex och Gina Tricot.
Det bästa är att oftast har de ekologiska plaggen samma pris som de icke ekologiska.
Bland annat kan du hitta t-shirtar, linnen, leggings och sjalar.

Självklart finns det specialbutiker som säljer enbart ekologiska kläder, dock är dessa oftast dyrare.
Inte många kronor som skiljer

Det är faktiskt så, att oftast, är det inte många kronor som skiljer mellan ekologiska och "vanliga" produkter. Nästa gång du ser ekologiska varor, ta då och jämför kilopriset.
Oftast är det faktisk bara några enstaka kronor som skiljer och i vissa fall kan till och med ekologiska varor vara billigare! Detta gäller dock fram för allt matvaror.

Så nästa gång du ska handla unna dig då ekologiska varor, både för din egen och miljös skull!
Garant Eko

Jag skulle vilja börja med att tipsa om Garant Eko, en serie matvaror med en hel del ekologiskt. Vad jag vet är det Willys och Hemköp som har detta märke.
Det är billigare än de flesta andra märken som har ekologiskt, helt klart prisvärt!

Garant garanterar att deras produkter håller hög kvalité tll ett rimligt pris. Alla deras produkter kommer från en certifierad produktion.


Bildkälla
Presentation

Bakom idén med Ecosmart hittar ni en glad tjej vid namn Alexandra.
Jag har ofta många bollar i luften och nästan alltid minst ett projekt på gång. Mina intressen är många, de största av dem är matlagning, miljön, inredning och islandshästar.

Just nu utbildar jag mig och i framtiden vill jag arbeta med inredning på något sätt, jag kommer sträva efter ett miljövänligt tänk så lågt det är möjligt.
För mig är det självklart att värma om miljön, våra medmänniskor och mig själv. När jag handlar väljer jag ekologisk i den mån det går. Jag hoppas att fler och fler kommer börja tänka mer på miljön och deras egen hälsa genom att köpa mer ekologiska och miljömärkta varor.

Detta var liten kort presentation. Jag hoppas att ni kommer trivs här på bloggen tillsammans med mig.
Har ni några frågor eller funderingar så tveka inte att höra av er via mejl.
Ecosmart

Detta är ett försök till en ekologisk guide! Här kommer du att kunna hitta olika ekologiska och/eller naturliga produkter som jag kommer att tipsa om.
Är du precis som jag väldigt intresserad av ekologiska produkter men är osäker på att vart de går att hitta kommer du att kunna finna det här. 
Har du som läser detta ett företag som jobbar med ekologiska produkter eller är du kanske anställd på ett företag med ekologiska produkter och vill vara med på min blogg går det bra att ta kontakt med mig på min mejladress.