Nödkit vid eksem; Maria Åkerberg

Jag har i tidigare inlägg dels berättat att mitt eksem nu är bra mycket bättre än för drygt ett år sedan och dels även att det då och då blossar upp. Vid varje uppblossande av eksemet har jag fått lite panik och inte vetat vad jag skulle ta mig till. Senaste gången det blossade för drygt två veckor sedan gick jag tillbaka "back to basic" och använde de första produkterna jag provade från Maria Åkerberg, då eksemet var som värst. Hör och häpna så la sig eksemet ganska snabbt och det lindrade enormt mycket!

Maria Åkerberg är det märket som har fungerat allra bäst för mig när det kommer till mitt eksem. De första produkter jag provade var ett kit för känslig hy (gamla versionen, kiten är ganska nyligen omarbetade) som innehöll Olive Cleansing, Neroli Freshner, Royal Oil More och Face Dream. Jag köpte även till Serum Anti Rouge samt Eye Cream och även senare Face Balm Gentle

Dock är just Face Dream en av få produkter från MÅ som jag reagerat på, så istället bytte jag till Face Protection. Den krämen har verkligen gjort stor skillnad för mig! Den absorberas snabbt av huden, lugnar den och ger även en kylande känsla. En riktigt favorit och ett måste för mig att ha hemma då eksemet poppar upp.
 
Även Serum Anti Rouge har varit till stor hjälp då jag hade mycket eksem, det lugnande verkligen huden!
 
Mitt nödkit vid eksem innehåller från och med nu alltid följande produkter, Olive Cleansing, Freshner, Royal Oil More, Face Protection samt Face Balm Gentle vid kallt väder eller väldigt jobbigt eksem. Dessa produkter ihop men i synnerhet Face Protection är det som fungerar allra bäst när mitt eksem blir jobbigt. 
 
 
Vad jag ska använda för produkter när jag inte har eksem är en annan fråga som jag inte har lyckats hitta något svar på än. Just nu fortsätter jag med mitt nödkit trots att det inte syns något eksem, jag funderar dock på om det kanske blossar upp pga att jag använder för starka produkter, eller så är det något helt annat.
 
Jag upplever iaf att min hy lätt blir lite fet då jag inte har eksem, så jag har provat produkter från MÅ både för normal hy men också för blandad/oljig då jag lätt får pormaskar samt finnar men samtidigt har en känslig hy. Något som möjligen har hjälp är att både tvätta med Olive Cleasning och Cleansing Clay, då jag annars inte upplever att huden blir ordentligt ren vilket då kan bidra till finnar och pormaskar. Jag får fortsätta att experimentera lite. Det är inte helt lätt detta, jag är lite vilse i hudvårdsdjungeln! 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo