Efter regn kommer solsken och tvärtom.

Ingen medgång utan motgång. Eller? Jo så är det nog men ibland önskar jag att allt bara vore lätt och flöt på för en stund. 
 
För drygt en och en halv vecka sedan fick jag ett bakslag. På händer, ansikte och hals dök eksemet upp igen vilket stressad upp mig, jag fick lite panik och modet sjönk till botten. Hade jag ätit något konstigt? Vad det någon hudkräm, olja eller smink jag inte kunde ha längre? Kanske något helt annat? 
 
 
 
 
Jag fortsatte att smörja mig som vanligt med min favoritprodukter från Maria Åkerberg (jag har tänkt ägna ett helt inlägg om dem vid tillfälle) och med olja från tefrö samt baobab. Som tur var gick det över på en vecka och nu är huden slät och fin igen. Troligen var det en tillfällig dipp i mitt immunförsvar, jag dubbelkollade min oro med Markus som just nu behandlar mig via BICOM och han trodde att det inte var någon fara alls. Troligen immunförsvaret och att det fortfarande finns något i kroppen som retar det.
 
Det är så lätt att snabbt tror det värsta, jag är väldigt rädd för att eksemet ska komma tillbaka vilken sekund som helst. Förhoppningsvis gör det inte det, jag tror stenhårt på min behandling och har stort hopp om att bli bra!