Lite si och så..

20 dagar in på det nya året nu och än så länge har det gått lite si och så med mina löften. Jag vill så mycket, blir peppad men snart inser jag hur mycket det blir på en gång så blir jag uppgiven istället. Jag måste försöka ta en sak i taget. Det är dock inte helt lätt det heller. Försöka kan man alltid. 
 
Mina matlöften kommer se ut så här.
1. Sluta med vetemjöl
2. Sluta med socker
3. Äta bra frukost
4. Äta mindre kött
5. Äta mer grönsaker/frukt
6. Sluta dricka läsk och annan onödig dricka (inget jag gör ofta så därför kommer det sist)
7. Prova att sluta med gluten
8. Dricka te utan koffein
 
 
Det är verkligen inte lätt att ändra sina vanor och sluta med sådan man länge har ätit. När jag för ca 4 år sedan gick reda på att jag har mjölkproteinallergi höll hela min yoghurtvärld på att rasa samman. På den tiden levde jag i stort sett på yoghurt och andra mjölkprodukter, jag älskade det! När jag väl började att ändra min kost var det inte helt lätt, jag tyckte att jag inte kunde äta något alls just då men det gick faktiskt, tillslut! Idag äter jag bara Bregott på smörgås och kanske något annat ibland när jag är bort bjuden tex. 
 
Det ska väl kunna gå nu också antar jag, fast det var lättare då efter som jag bara hade ett ämne att koncentrera mig på. Nu vet jag om flera saker som inte är bra och som jag borde sluta med. Jag får sluta tänka så mycket helt enkelt och ta tag i vetemjöl till en början.
 

Fröken Råsmart

Bra jobbat, det klarar du galant. Tänk också på att det inte är något meganederlag om du ibland äter något du inte egentligen ska göra. Mitt motto är 80/20. Det blir så mycket enklare då och man behöver inte må illa för att man inte var 100 %.

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo