De vita gifterna

 
 
Ta er gärna en titt på denna video som är mycket intressant och tänkvärd. Det har här endast upp två av tre vita gifter, det tredje är vitt raffinerat socker.
Jag själv är i alla fall synligt allergisk mot mjölkprotein och får kraftiga eksem på händer och i ansiktet. Just nu har jag mitt värsta utbrott någonsin.
 
Jag har haft eksem sedan jag var liten men vi har aldrig vetat vad det berodde på. För några år sedan gick jag på alternativ medicin och fick där reda på att jag är allergisk mot mjölkprotein, efter det trappade jag ner rejält med mjölkprodukter och äter nu knappt något alls. I somras blev det dock ett undantag när jag sommarjobbade, jag åt på lunchrestaurangen där vilket nu visar sig varit ett stort misstag. Trots att jag bara jobbade i ca 5 veckor så har jag fått enorma besvär och inte blivit av med eksemet än. Vanligtvis tar det tre månader för kroppen att rensa ut men nu verkar det ta längre tid. Kanske är det något annat som spelar in också, gluten? 
Det känns nästintill omöjligt att bli av med mina besvär, jag vet inte vad jag ska äta/inte äta eller hur jag ska gå till väga. När kroppen redan är uppretad har jag märkt av att den då även kan reagera på annat. Planen är i alla fall att försöka sluta med vitt mjöl, mjölk och vitt raffinerat socker. 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo