Det gäller att ha is i magen



Just nu är jag nog gladast på denna jord! Oj vad orolig jag har varit i några dagar nu för mitt paket från Iherb. Vanligtvis tar det 10-12 dagar att få sitt paket, idag är det exakt tre veckor...
Jag har varit lite orolig för tullen då den totala summan låg på ca §47 men jag fick §10 avdrag med en kod och sen fick jag ett prov gratis, så priset på det drogs av och summan landade då på §40.01 inkl frakt.

Jag har googlat runt en hel del och på tullens hemsida står att paket med värde under 300 kr är befriade från moms alltså borde ej paketet fastna. Men sen har jag också läst på Iherbs hemsida att de brukar skriva ut exakt vad paketet innehåller och dess totala värde, vilket gjorde att jag fick lite lätt panik att det fastnat eller i värsta fall kommit bort men det klarade sig fint! Fick det till och med levererat hem av vår brevbärare, lycklig är jag!


Så här stod det i alla fall på etiketten, frakt och rabattkoder är ej inräknade i summan. Kan vara bra att veta!


Vilken timeing att paketet kom idag då mitt schampo är slut och det är min hårtvättardag! Det ska bli väldigt spännande att prova produkterna, även min kära sambo har två produkter att se fram emot att prova.

Nu kan jag lugnt göra en ny beställning!
Vill ni beställa så har jag en rabatt kod som ger §5 avdrag, ange bara QAK093. Första gången får man §10 avdrag vid köp för över §30.




Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo