Räddarna av eksemet

Då jag har mjölkproteinallergi får jag en hel del eksem på händer och ögonlock om jag äter för mycket komjölks produkter.
I somras när jag sommarjobbade åt jag på jobbets lunchrestaurang och fick i mig väldigt mycket mjölkprodukter vilket resulterade i att eksemet bröt ut i fullkraft.
Jag får mycket torra kliande sår som också vätskar sig. När det verklige är akut så fuskar jag med kortisonsalva för att bli av med det fortare men annars försöker jag låta bli.
 
Jag har istället enbart försökt använda mig av feta och naturliga krämer. Det har inte varit helt lätt då mitt eksemutbrott varit så kraftigt. De krämer jag använt mig av är Naturligtvis ansiktskräm för torr hy och Luxsit caring recovery cream, jag tycker att dessa två krämer har hjälp mig ypperligt bra. Honung har jag även använt på fingrarna och gjort kompresser när det varit som värst.





Elisabeth / Natural Beautytalk

Skall ta och kika närmare på Salviderms och Luxsit krämer.
Har själv också problem med eksem som tidvis är värre och tidvis bättre och tycker det är väldigt svårt att hitta något som funkar så jag brukar också fuska med kortisonsalva emellanåt, alltid intressant att läsa om vilka naturliga alternativ som funkar mot eksem för andra så att man själv kan få lite tips. :)

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo