Decléor

För ett tag sedan fick jag hem prover från Hudvårdsbutik.se på produkter från Decléor. Nu har jag testat dem i över två veckor och ska ta och ge mitt utlåtande.
Tyvärr fick jag inga rengöringsprodukter med och möjligen hade resultatet kunnat bli något bättre då.



Aromessence - Ylang Ylang Purifying Serum 15ml 456kr
Min första reaktion på alla produkterna var att de har en väldigt stark och påträngande doft, inte alls så där behagligt blommig. För en doft av blommor har de verkligen!

Essencen ska användas under dagcremen men det känns inte som att den fyller någon funktion. Den känns mest fet och går inte speciellt snabbt in i huden. Kan dock hända att jag använde något mycket men det tror jag inte. Hyn blev mer matt utan oljan under cremen och det verkar gå bra det med.

Plus: God doft
Minus: Verkar inte riktigt fylla någon funktion, kanske borde den användas på natten istället som något djupverkande serum?

Aroma Pureté Matt Finish Skin Fluid
50ml 259kr
Cremen är väldigt lätt i konsistensen och återfuktar bra dock tycker jag inte att den mattar ner speciellt mycket, man får ta en rejäl klick för att det ska fungera. Jag får dock fin lyster i hyn och en mjuk känsla.

I beskrivningen om produkten står det även att den ska vara porsammandragande vilket inte jag rktigt tycker stämmer, men det kanske man inte upptäcker förrän man använt produkten ett tag.

Plus: Väldigt dryg, 5 ml räcker över två veckor!
Minus: Den starka doften

Aroma Night - Ylang Ylang Purifying Night Balm 15ml 334kr
Balsamet har tjock och fet konsistens, blir dock något lättare när cremen först värms upp i handen men den är fortfarande väldigt fet. Hyn bli fet och det tar långt tid för balsamet att sjunka in även om bara en klick stor som en ärta används.

Plus: Doften, att den är dryg
Minus: Den feta konsistensen

Hydra Floral - Moisturising Mask 50ml 336kr
Fuktgivande är den definitivt, jag kände verkligen hur min hy drog åt sig av all fukt. Lite kylande effekt har den också. Konsistensen är dock kanske inte den bästa, man ska ha på ett ganska tjokt lager men det blir svårt då den i konsistensen är rätt tunn. Doften var även här inte speciellt trevlig, väldigt stark men annars tycker jag att den fungerade bra.

Plus: Återfuktar bra
Minus: Den otrevliga doften!



Mitt helhets intryck är dock att produkterna är för feta för att vara till bland, fet och oren hy, även om dagcremen är lätt känns hyn ändå fet. Mina finnar har blivit fler och pormaskarna också. Dessa produkter är inget för mig.
Köpa igen? Nej!





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo